Boy Img05

Samarbejdspartnere

Børnefest tilbyder børnevenlige menuer, lavet af de bedste råvarer og tilberedt med passion for mad

Børnefests samarbejdspartnere – lækker økologisk kvalitet!

Hos Børnefest sætter vi en ære i at være kvalitetsbevidste, og vi er derfor – med hjælp fra vores dygtige samarbejdspartnere – utroligt stolte over at kunne tilbyde det sundere og mere grønne alternativ til jeres børnefødselsdagsfest, når det gælder mad og drikke i høj økologisk kvalitet.

Udvalget spænder bredt med lækre løsninger til alle – om det er de klassiske pølsehorn og pizzasnegle eller pastasalaten med pesto.

Det Rene Brød

Det Rene Brød – 100 % økologisk brød

Firmaet Det Rene Brød har siden 1988 været et 100 % økologisk bageri og er i dag et af de eneste totalt økologiske bagerier med hele syv butikker rundt om i København.

Det Rene Brød er kendt for sine gode kvalitetsbrød og -kager.Alle kager og brød er bagt med et minimum af gær, og det kræver en lang æltnings- og hævningsproces at sikre den bedst mulige kvalitet.

Ligesom Børnefest sætter Det Rene Brød en ære i bæredygtighed. Brød og kager bages udelukkende med energi fra vindkraft og leveres til kunderne i egen elektrisk varevogn helt uden forurening.

Og som prikken over i’et: Er der brød i overskud efter lukketid, bliver det afhentet af hjælpeorganisationer, der giver det videre til bl.a. hjemløse.

Læs mere om Det Rene Brød her.


CHOICEfood

CHOICEfood – ærlig mad, alle kan forstå

CHOICEfood er et anerkendt køkken, som laver og serverer mad til både store og små begivenheder, koncerter, konfirmationer, brylluper, barnedåb og firmaevents.

CHOICEfood sætter en ære i at producere rigtig god mad af de bedste råvarer.

CHOICEfood har kun friske råvarer på hylderne, hvilket både kan ses og smages.

I 2016 blev CHOICEfood optaget i Den Sociale Kapitalfonds vækstprogram og er dermed registeret som socialøkonomisk ansvarlig virksomhed.

CHOICEfoods idégrundlag bygger på ærlig mad.

Som samarbejdspartner og leverandør til Børnefest tilbyder de børnevenlige menuer lavet af de bedste råvarer og tilberedt med stor passion for mad.

Herunder kan se en video fra deres professionelle mobile streetfood-køkken.

Læs mere om CHOICEfood her.

Herunder kan se en video fra deres professionelle mobile street-food køkken.


EliteSmileySe rapport her.


EliteSmileySe rapport her.

Børnefest IVS
Dronning Dagmars Allé 18, 101
2500 Valby
Tlf.: 28 76 34 32
E-mail: Info@bornefest.dk
CVR: 38814508

Blogindlæg

Baeredygtig Bornefodselsdag 02
Skattejagt For Børn
Fest Pynt Lille