Banner Img

Salgs- og leveringsbetingelser

Børnefest.dk ejes og drives af Børnefest IVS.
Dronning Dagmars Allé 18, 101 + 102. 2500 Valby
Telefonnr.: 28763432

Nedenstående vilkår er gældende for handel på denne hjemmeside.

Salgs- og leveringsbetingelser

1. Afgivelse af ordre

Når du som kunde har afgivet bestillingen vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Bestilling skal ske senest tre dage før selve leveringsdagen – vær opmærksom på, at din ordre derved ikke kan afbestilles (se punkt 4: Annullering af ordre).

2. Forhåndskvittering

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Børnefest.dk har derfor mulighed for efterfølgende at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende.

3. Bindende kvittering/faktura

Du som kunde modtager personligt en faktura på tidspunktet for selve leveringen af indholdet til børnefødselsdagsfesten. Ved leveringen kontrolleres, at alle produkter i ordren stemmer overens med de produkter, som du reelt modtager.

4. Annullering af ordre 

Ønsker du som kunde at annullere en ordre, kan dette ske ved at kontakte Børnefest.dk på telefon 2876 3432 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 72 timer før levering. Dette er nødvendigt, da eventuelle samarbejdspartner skal kunne informeres og afbestilles.

5. Priser

Alle priser er angivet i danske kroner inklusive 25 % moms. Priserne er dagspriser og gældende på selve købstidspunktet.

6. Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske via hjemmesiden ved brug af Visa-Dankort, Visa og MasterCard samt MobilePay. Betalingen sker på det øjeblik, hvor din bestilling er gennemført. Ved brug af kreditkort beregnes et gebyr. Dette gebyr vil ikke overstige de af Nets fastsatte gebyrer. Beløbet trækkes på din konto, så snart bestillingen er gennemført.

7. Kontrol af varer

Vi kontrollerer altid produkterne i fællesskab, når de leveres til din børnefest. Det er vigtigt, at du altid kontrollerer dine varer, inden du accepterer modtagelsen af disse.

8. Fortrydelses- og returret

Som kunde har du 14 dage fra modtagelsen af din ordre til at meddele os, at du fortryder dit køb. Efter at meddelelsen om fortrydelse er blevet afgivet til os, skal varen returneres til os og være os i hænde senest 14 dage efter. Fortrydelses- og returretten skal meddeles skriftligt til enten vores postadresse eller e-mail.

Beløbet, som refunderes, er købsprisen på varen fratrukket leveringsomkostningerne for transporten af varen ud til dig som kunde.

Hvis varen har været brugt, vil værditabet blive fratrukket beløbet. Værditabet udregnes på baggrund af varens købspris fratrukket handelsprisen ved videresalg af den brugte vare, og værditabet fastsættes udelukkende og individuelt af børnefest.dk.

Fragtomkostningerne ved returnering samt risikoen for at returnere varen påhviler dig som kunde.

Du vil modtage en mail, når vi modtager de returnerede varer på vores postadresse.

Refunderingen udbetales ikke kontant, men i stedet laves en elektronisk tilbageførelse af pengene til kontoen, hvortil det betalingskort, der blev anvendt ved bestilling, er tilknyttet. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 bankdage, fra vi har modtaget varerne, og til pengene er overført til din konto.

Returadressen er:
Børnefest IVS
Att.: Peter William Selin
Dronning Dagmars Alle 18, 101 + 102
2500 Valby
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

9. Ændringer

Løbende ændringer til salgs- og leveringsbetingelserne vil til hver en tid være tilgængelige på vores hjemmeside.

10. Nyheds- og tilbudsmail

Der udsendes ikke nyheds- og tilbudsmails i faste intervaller, men eventuelt op til 20 gange årligt på månedsbasis. Disse mails vil kun blive udsendt ved specifikke nyheder og særlige tilbud. Du modtager kun mails, såfremt du selv har optegnet dig til sådanne via hjemmesiden.

11. Persondatapolitik

Se vores privatlivspolitik.