Banner Img

Børnefest Blog

Hos Børnefest deler vi gerne vores erfaringer, tips og tricks med dig. Glæd dig til det nye og spændende blogindlæg.

Vores oplevelse med Børnefest

I min datters klasse er vi forældre blevet enige om at holde kvartalsfødselsdage (en genial løsning, da vi ellers ville skulle sætte tid af til børnefødselsdage op til 26 gange om året).

Da vi stod seks forældrepar og skulle arrangere en børnefødselsdag for 26 klassekammerater, blev vi indhentet af tiden og manglede (trods tolv ellers ret så kreative mødre og fædre) inspiration til hvad, hvem, hvorfor og, hvornår børnefødselsdagen skulle holdes.

Vi havde fået lov til at bruge skolens gymnastiksal som base for vores arrangement, så vi havde på forhånd besluttet, at børnefødselsdagen skulle foregå dér – dejligt tæt på de fleste.

Det er ingen hemmelighed, at det på baggrund af vores mange forskellige forslag var svært at blive enige om alt lige fra det sjove indslag til mad og drikke. Det var så netop her, at vi fik nys om Børnefest.dk, idet et forældrepar med en mindre søskende rent tilfældigt havde været til et arrangement i børnehaven med ’sørøvertema’, netop arrangeret af Børnefest.

Først og fremmest var vi forældre alle enige om, at Børnefest så ud til at være et koncept, som kunne tilbyde noget, vi ikke havde set mage til før. Og det gode var, at vi kunne arrangere det hele med ét klik – oven i købet med mange aktivitetsmuligheder at vælge mellem. Det, at Børnefest har fokus på økologi og bæredygtighed, er rigtig godt, men det vigtigste for os var nu, at de kunne tilbyde sund mad (noget forskelligt at vælge mellem) plus, at der var meget få opgaver, som vi faktisk var nødsaget til at uddelegere.
Vi synes, at Børnefest leverede et meget fint arrangement, og det var en god løsning for os forældre. Børnene havde en fantastisk fest, hvor der blev leget, hoppet, grint og tumlet rundt i flere time.

Vi havde ud fra mulighederne i vores samlede budget bestilt en hoppeborg og et danseshow. Af mad- og drikkevarer ville vi holde det så simpelt som muligt og fik leveret lækre foccacia-boller, pølsehorn, en kagekone og kakaomælk. Det var ærligt talt utrolig nemt, lækkert og praktisk.

Alle børn gik glade fra festen. Det er ikke sidste gang jeg/vi benytter Børnefest.dk – og i privat regi vil jeg helt sikkert benytte mig af en fødselsdagsværtinde.

De bedste hilsner
Mia (også på vegne af min mand og 5 andre forældrepar)

Børnefest IVS
Dronning Dagmars Allé 18, 101
2500 Valby
Tlf.: 28 76 34 32
E-mail: Info@bornefest.dk
CVR: 38814508

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os her.

Du er også velkommen til at ringe på 28 76 34 32 – hvor du får direkte kontakt med Peter.

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Du skal accpetere vores privatlivspolitik for at kunne sende beskeden!

Invalid Input

Kontact Img